Over ons

Bouwman Logistics B.V, opgericht in 2001 is een familiebedrijf wat zich bezig houdt met transport- en expeditie activiteiten in de breedste zin van het woord. De specialisatie ligt bij gevaarlijke (ADR) stoffen zowel in bulk als in gewone box containers.

Hiertoe beschikt Bouwman Logistics B.V. uitsluitend over VLG gekeurde voertuigen die volledig uitgerust zijn om zelfstandig op locatie te kunnen lossen. Onze voertuigen zijn voorzien van een boordcomputer met navigatie welke aan ons Transport Management Systeem zijn gekoppeld zodat de chauffeur altijd over alle relevante gegevens beschikt die hij/zij nodig heeft voor een correcte uitvoering van uw transport. Door met onze leveranciers contracten af te sluiten voor regelmatige controle, reparatie en (preventief) onderhoud hopen wij de stilstand van ons wagenpark tot een minimum te beperken.

Het milieu speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie, inmiddels beschikken wij over 30 euro 6 trekkende eenheden. Tevens proberen wij door training en coaching van onze chauffeurs een optimaal rendement en een laag brandstofverbruik, met minimale CO2 emissie uitstoot te realiseren.

sqas-logo-blauw.png